Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Szeptember 13. 07:00, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Rendszám nélkül autóztak, így bukott le a tolvajpár

Rendszám nélkül autóztak, így bukott le a tolvajpár

A dabasi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a nőt és élettársát, akik a gyanú szerint tehergépkocsi akkumulátorokat loptak egy alsónémedi és egy dabasi telephelyről.

A dabasi rendőröknek szeptember 9-én délelőtt tűnt fel egy első rendszám nélkül közlekedő gépkocsi Alsónémediben. Azonnal kiintették a forgalomból, a járművet tüzetesen átvizsgálták. A kocsiban két használt tehergépkocsi akkumulátort találtak, amivel sem a sofőr, sem pedig utasa nem tudott elszámolni – közölte a rendőrség.

A rendőrök a 35 éves O. Nikolettet és a 39 éves K. Lajost előállították. Hamar összeállt a kép, nagy valószínűséggel egy korábban, egy közeli telephelyről elkövetett lopás is a számlájukra írható, ahonnan 40 használt tehergépkocsi akkumulátort pakoltak be a kocsiba és vittek el. Közel félmilliós kárt okoztak a tulajdonosnak.

Kihallgatásuk során a terhükre rótt bűncselekmények elkövetését mindketten tagadták, vallomást egyikőjük sem tett. A Dabasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a párral szemben – szabadlábon hagyásuk mellett - lopás vétségének gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Címkék: Dabas, elfogás, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.