Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2014. Október 02. 08:15, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/fotó: Tűzoltóság Pomáz

Rendszám nélküli, fejre állt versenyautót találtak az erdőben Pilisszentkeresztnél

Rendszám nélküli, fejre állt versenyautót találtak az erdőben Pilisszentkeresztnél

Rendszám nélküli, törött, fejre állt versenyautót találtak az erdőben Pilisszentkeresztnél, a tűzoltók vonultak a mentéshez a helyszínre, ahol kiderült, a sofőr nincs a sehol. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Szeptember 30-án délelőtt kapta a hírt a tűzoltóság, hogy Pilisszentkereszt és Dobogókő között az erdőben egy fehér, fejtetőre borult, törött versenyautó található. A pomázi önkéntes tűzoltók siettek a helyszínre, ahol egy rendszám nélküli, versenyzésre átalakított Suzuki Swift-re bukkantak az út menti erdőben az úttól mintegy tíz méterre fejtetőre állva. Sérültet, de még a sofőrt sem találták meg a területet átvizsgálása során. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Még több fotó: Tűzoltóság Pomáz

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.