Városlista
2024. október 18, péntek - Lukács

Hírek

2019. Október 09. 13:42, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Rendszámmal trükköző esztergomi férfi magyarázkodhat a bíróságon

Rendszámmal trükköző esztergomi férfi magyarázkodhat a bíróságon

Egyedi azonosító jel meghamisítása miatt nyújtott be vádiratot az ügyészség egy esztergomi férfival szemben, aki az egyik kocsiról leszedte a rendszámot, majd azt feltette egy forgalomból kivont másik járműre.

A vádlott augusztus 30-án este Esztergomban a kocsijára kiadott hatósági jelzést eltávolította, és a használatában lévő másik, forgalomból kivont autóra szerelte, ezáltal annak egyedi azonosító jelét meghamisította – közölte az ügyészség.

Ezt követően a vádlott augusztus 31-én 1 óra 33 perckor a Petőfi Sándor utcában közlekedett, amikor őt a rendőrjárőrök ellenőrzés alá vonták.

A vádlott büntetett előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetésre ítélje a férfit.

Címkék: rendszám, vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.