Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Február 01. 08:02, szombat | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Rézkábeleket loptak – hamar lebuktatták őket a rendőrök

Rézkábeleket loptak – hamar lebuktatták őket a rendőrök

A rendőrök hamar lefülelték azt a két férfit, akik a minap a tokodaltárói bányából próbáltak meg rézkábeleket lopni. Már majdnem sikerült elhagyniuk a helyszínt, de az egyenruhások szagot fogtak.

A tokodaltárói bányából tulajdonított el rézkábeleket a 28 éves K. Norbert és a 30 éves D. Péter 2014. január 30-án. A két férfi éppen személygépkocsival készült elhajtani a helyszínről, amikor a dorogi nyomozók igazoltatták őket. A rendőrök átvizsgálták a ruházatukat és a gépjárművet is, melyben csípőfogót, vontatókötelet és rézkábeleket is találtak. Az esztergomi K. Norbertet és a tokodaltárói D. Pétert a helyszínen elfogták és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Kiderült, hogy a két férfi nem először ment aznap a bányába. Elfogásuk előtt néhány órával már jártak ott, de akkor az eltulajdonított kábeleknek csak egy részét vitték el, majd később visszamentek a többiért. Ekkor érték tetten őket a nyomozók. K. Norbert és D. Péter ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.