Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2014. Február 10. 08:32, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Rezsifórum, hajóközlekedés, bokszklub és VV – Heti hírek

Rezsifórum, hajóközlekedés, bokszklub és VV – Heti hírek

Rezsifórum Esztergomban… Újraindul a menetrendszerinti hajóközlekedés… A vártnál is jobban pörög a Suzuki-gyár… Elhunyt az iparkamara elnöke… Új bokszklub a városban… esztergomi intézetből a Való Világba… Hírösszefoglaló

A választás tétje a családi terhek további csökkentése - rezsifórum Esztergomban
A választás tétje, hogy tovább csökkenthessük a családok terheit, tovább építhessük Magyarországot - mondta Kontrát Károly államtitkár az esztergomi sportcsarnokban tartott telt házas rezsifórumon múlt csütörtök este.

Rezsifórum Esztergomban

Újraindul a menetrendszerinti hajóközlekedés
Újraindul a menetrendszerinti hajóközlekedés a Dunakanyarban a főszezonban, emellett pedig további fejlesztési tervek is készülnek a hajózásnak fellendítésére.

Adjon vért! Tiszteletadás és véradás Borbély Zoltán emlékére
Miközben másokon segítenek, Borbély Zoltán posztumusz rendőr hadnagyra emlékeznek a rendőrök. Az egyenruhások idén is megrendezik rendőrségi véradásukat, melyen bárki segíthet.

Életek és sorsok: Juhász József emlékére – VIDEÓ
Tragikus hirtelenséggel hunyt el múlt héten Juhász József a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Emléke előtt tisztelegve adjuk közre az RTVE vele készült, Életek és sorsok című műsorát.

A vártnál is jobban pörög a Suzuki-gyár
A vártnál is jobban pörög a Suzuki-gyár, ennek pedig az eredménye, hogy a korábbi tervezetnél 30 ezerrel több autót gyártását tervezi a vállalat Esztergomban.

Bálint nap a levéltárban
Bálint napi programot rendez a Balassa Bálint Társaság és a megyei levéltár Esztergomban február 13-án. Az eseményen előadások, versek is hallhatóak lesznek.

Esztergomi Box Club néven új egyesület

Új bokszklub Esztergomban – egyre színesebb a városi sportpaletta
Esztergomi Box Club néven új egyesület kezdte meg a működését a városban. A klubot a tavaly szeptemberben megszűnt Spori Gym Box Club utódaként hozta létre Pápai Szabolcs a ferences gimnáziummal együttműködve.

Való Világ: drogos, esztergomi intézetes lányból villalakó
Hogyan kerül egy mondatba Esztergom és a valóságshow? VV Iza rá a válasz, hiszen a drogos múlttal is rendelkező lány két évig a lánynevelő vendégszeretetét élvezte, mielőtt bekerült volna a Való Világ villájába.

Legyen Ön is az InfoEsztergom.hu Partnere!
Legyen Partnerünk és kerüljön be cégkatalógusunkba! Most ajándék 2 hetes közepes bannert adunk ajándékba! Csatlakozzon cégregiszterünk eddigi tagjaihoz! Érdeklődés: 20/333-9318 vagy a dunakanyar@dunakanyar.hu címen!

Legyen Ön is az InfoEsztergom.hu Partnere!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.