Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2016. Augusztus 16. 07:34, kedd | Sport
Forrás: Göbölyös Gábor, az MTI különtudósítója jelenti:

Rio 2016 - Az első tíz nap legsikeresebb magyarjait köszöntötték

Rio 2016 - Az első tíz nap legsikeresebb magyarjait köszöntötték

Hétfő este, a Rio de Janeiró-i olimpia tízedik versenynapján a Magyar Házban köszöntötték az ötkarikás játékokon érmes és pontszerző magyar sportolókat.

A kötetlen hangulatú, vacsorával egybekötött ünnepségen Fábián László csapatvezető, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója hangsúlyozta, természetesen nem kell még végelszámolást készíteniük.

"Idáig nagy győzelmekkel és egyéni teljesítményekkel jutottunk el. Számomra az is nagy öröm, ha valaki úgy szerezte meg a 28. helyet, hogy küzdött és mindent megtett. Bízom benne, úgy élitek meg ezt az olimpiát, hogy egy örök emlék lesz, vagy esetleg találjátok meg benne azt, amely még jobb teljesítményre sarkal a következő években, hogy Tokióban még szebb eredményt érjetek el" - szólt a sportolókhoz Fábián László, egyúttal arra ösztönözte őket, hogy a hátralevő napokban minél több honfitársukért szorítsanak a versenyhelyszíneken.

A versenyzők eddigi teljesítményéért köszönetet mondott Fürjes Balázs, a 2024-es budapesti pályázat vezetője.

"A 2024-es pályázati csapat nevében csak annyit tudok mondani, köszönjük! Köszönjük nektek azt a páratlan élményt, hogy amikor eléritek azt az eredményt, amit elértetek, amikor a ti sikereiteknek örülhetünk és drukkolhatunk nektek, akkor a legjobb dolog magyarnak lenni. Köszönöm, hogy segítitek a munkánkat, mert sokkal könnyebb úgy fellépnünk a budapesti pályázat érdekében, hogy a partnereink, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjai megveregeti a mi vállunkat és gratulálnak a szereplésetekhez" - fogalmazott Fürjes Balázs.

Ezt követően azok a sportolók, akik részt tudtak venni az ünnepségen, ajándékot vehettek át teljesítményükért.

Címkék: magyar, olimpia, siker

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok