Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Május 20. 05:01, vasárnap | Belföld
Forrás: m1/hirado.hu

Robbanás történt a salgótarjáni üveggyárban

Robbanás történt a salgótarjáni üveggyárban

Egy autóüvegeket gyártó vállalkozásnál történt a robbanás szombat délelőtt Salgótarjánban. A gyárban körülbelül hatvanan tartózkodtak, amikor egy ipari kemence robbant be.

Egy körülbelül 15 négyzetméteres területen keletkezett tűz, amiért nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre a tűzoltók. A tüzet viszonylag gyorsan eloltották.

Nagyobb probléma, hogy a kemencében veszélyes anyagot használtak fel az üveg előállításához, amely a levegőbe is kerülhetett. Emiatt a katasztrófavédelem speciális egysége is a helyszínre vonult – közölte az M1 tudósítója.

Egy fő súlyosabb égési sérülést szenvedett, további két ember jelezte, hogy egészségügyi problémáik lehetnek. Őket a helyszínen látják el a mentőautóban – tette hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.