Városlista
2023. szeptember 28, csütörtök - Vencel

Hírek

2014. Május 16. 08:49, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Saját édesanyját fenyegette meg halálosan egy esztergomi férfi

Saját édesanyját fenyegette meg halálosan egy esztergomi férfi

Saját édesanyját fenyegette meg halálosan egy esztergomi férfi. Ráadásul megszegte a távol tartó határozatot, ezért az esztergomi rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Édesanyját fenyegette meg egy esztergomi férfi május 14-én. Az asszony a rendőröktől kért segítséget. Az egyenruhások a sértett fiát előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra és az anya kérésére ideiglenes megelőző távol tartó határozatot hoztak vele szemben. A férfi 72 óráig nem mehetett volna anyja közelébe, de ő 10 percet sem bírt ki. Visszatért az asszonyhoz és az ajtón dörömbölve ismét megölését helyezte kilátásba. Az anya megint hívta a rendőrséget, az egyenruhások pedig újra az Esztergomi Rendőrkapitányságra vitték a férfit. Ezúttal nem engedték szabadon, a távol tartó határozat szabályainak megszegése miatt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette és 72 órán belül bíróság elé állítja.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.