Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Május 16. 08:49, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Saját édesanyját fenyegette meg halálosan egy esztergomi férfi

Saját édesanyját fenyegette meg halálosan egy esztergomi férfi

Saját édesanyját fenyegette meg halálosan egy esztergomi férfi. Ráadásul megszegte a távol tartó határozatot, ezért az esztergomi rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Édesanyját fenyegette meg egy esztergomi férfi május 14-én. Az asszony a rendőröktől kért segítséget. Az egyenruhások a sértett fiát előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra és az anya kérésére ideiglenes megelőző távol tartó határozatot hoztak vele szemben. A férfi 72 óráig nem mehetett volna anyja közelébe, de ő 10 percet sem bírt ki. Visszatért az asszonyhoz és az ajtón dörömbölve ismét megölését helyezte kilátásba. Az anya megint hívta a rendőrséget, az egyenruhások pedig újra az Esztergomi Rendőrkapitányságra vitték a férfit. Ezúttal nem engedték szabadon, a távol tartó határozat szabályainak megszegése miatt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette és 72 órán belül bíróság elé állítja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT