Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2012. Április 02. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Schobert Norbi kiborult

Schobert Norbi kiborult

A fitness guru besokallt. Elege van, hogy még a hétvégéket sem tudja nyugodtan tölteni a családjával.

Saját közösségi oldalán tette közzé Norbi a következőket: "Elég!!!!!! Utálom, hogy a mobil korszak mindig belerondít az életembe, de egyben fontos eszköz is. Megcsörren este, ha fürdetünk, ha éppen átöleljük egymást, ha éppen fontos emberrel beszélünk, ha edzünk, ha zuhanyozunk, ha vásárlunk. A rezgő is zavar. Ennek vége! Határozottan kérem, csak a családtagjaim, a két cégvezetőm és a max. két Barátom hívjon fel! Én is így fogok mindenkivel tenni.

Mi a megoldás? Egy olcsó sms előtte, hogy ki, röviden miért kér visszahívást. Ez az sms pont annyiba kerül, mint az első 30 mp-ben magyarázkodni. Akivel akarok beszélni, azt fel fogom hívni, aki üzent és nem hívom vissza, az pedig tegye oda, ahová tenni kell és mellőzzön az ügyben."

Norbi korábban mindig készséges volt, szívesen segített másoknak, éppen ezért meglepő ez a kirohanása. Kérdés, ez milyen hatással lesz rá és a munkájára.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.

2023. Szeptember 08. 07:45, péntek | Bulvár

Kiemelik a vízből a Balatonba zuhant rendőrségi helikoptert

2023. Szeptember 07. 17:25, csütörtök | Bulvár

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter - Videó

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).