Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2022. Május 16. 10:08, hétfő | Helyi
Forrás: Kaleidoszkóp Ház

sCompany ACOUSTIC KONCERT @ Kali

sCompany ACOUSTIC KONCERT @ Kali

Cégünk alapkőletétele nagyjából a 2019 első felére tehető.

Az év második felében megérkeztek a zenészek, és végül karácsonyra össze is állt a végleges csapat. Célunk, hogy tevékenységünkkel jókedvet és pár önfeledt percet hozzunk a hallgatóság rohanó mindennapjaiba. A zenei világ alapvetően ska, punk és reggae elemekből építkezik, de próbálkozunk egyediségre törekedni, és az alapelemek minél változatosabb és színesebb kombinálására. A szövegvilág is elég vegyes, vannak a lét nagy kérdéseit boncolgató nóták, van, ami nem szól semmiről és van, aminek egy sorban össze lehet foglalni a mondanivalóját: Bonts egy sört, engedd el magad, a többit pedig bízd a sCompany-ra!
SKA & PUNK & BEER
A zenekar frontembere Ágoston Máté, a Babits Mihály Színház zenei vezetője és házi zeneszerzője (Találkozások önmagammal; Hamlet; Psyché és Nárcisz; A gólyakalifa; A Don Quijote-szindróma; Az influencer).

A BELÉPÉS INGYENES!!

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.