Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. November 07. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Segélykiáltás után szabadidős rendőr fogta el az esztergomi tolvajt

Segélykiáltás után szabadidős rendőr fogta el az esztergomi tolvajt

Meghallotta a segélykiáltást, majd szolgálatba helyezte magát és elfogta a tolvajt egy szabadidős nyomozó Esztergomban a minap.

Szolgálati helyére tartott a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozója november 5-én. Esztergomban várta a fővárosba tartó busz indulását, mikor meghallotta egy idős asszony segélykiáltását. Ezt követően meglátott egy fiatal férfit is, aki egy szatyorral a kezében futásnak eredt. A rendőrs felismerte a táskát, a néni ugyanis azt megelőzően előtte sétált el azzal. A szabadidős rendőr üldözőbe vette a tolvajt, miközben többször is megállásra szólította fel őt. A nyomozó utolérte a 19 éves férfit és elfogta. Előállításában az esztergomi kollégák segítségét kérte. A férfi a helyszínen elismerte, hogy a szatyrot egy idős asszony kezéből tépte ki. Ellene tulajdon elleni szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság. A rendőrség szabálysértési őrizetbe vette és kezdeményezi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állításukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.