Városlista
2022. augusztus 19, péntek - Huba

Hírek

2019. December 22. 06:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Segített az infoesztergom.hu

Segített az infoesztergom.hu

Közel 1500 gyermeket mozgattunk meg, hála Önöknek, kedves Olvasók!

Nemrég írtuk meg, hogy az esztergomi székhelyű SPH Plusz Kft. példaértékű kezdeményezése milyen sikeres volt: a vállalkozás "A jövő robotjai" címmel hirdetett rajzversenyt gyermekeknek, amelyre közel 1500 pályamunka érkezett.


Nem csak a környékről, de az ország számos pontjáról és a határon túlról is. Megtiszteltetés számunkra, hogy kommunikációs partnerei lehettünk ebben az SPH Plusz Kft-nek, és így részesei lehettünk ennek a sikernek.

Nem csak mi, hanem Önök is, tisztelt Olvasók, hiszen a megosztásokkal segítették minél többekhez eljuttatni a pályázat hírét.

Köszönjük, ugyanakkor azt hiszem, mindannyiunk nevében mondhatjuk: bármennyi megosztásnál és "lájknál" többet mond és többet ér az, hogy közel 1500 gyermek küldte el rajzát.

Még egyszer: köszönjük, és ezzel szeretnénk egyben áldott, békés ünnepeket kívánni mindenkinek!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.