Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Március 28. 07:18, vasárnap | Helyi
Forrás: Hernádi Ádám facebook

Segítség a szülőknek - az összes esztergomi ovi bejárható virtuálisan

Segítség a szülőknek - az összes esztergomi ovi bejárható virtuálisan

Pár napja elérhető a város honlapján az összes, városunkban működő óvoda bemutatkozó kisfilmje.

Nem csak az önkormányzat fenntartásában álló kilenc, hanem az Esztergom közigazgatási területén található másik három is oktatási intézménynek is lehetősége nyílt a bemutatkozásra az esztergomi önkormányzat által elképzelt és finanszírozott projektben.

Mivel a koronavírus járvány miatti korlátozások nem teszik lehetővé a személyes tapasztalatgyűjtést a picik megfelelő ovijának kiválasztásához, az önkormányzat ezzel a tájékoztató anyaggal is segíteni szeretné a kisgyermekes szülőket a döntésük meghozatalában.

Az óvodai jelentkezés előtt álló szülők két formátumban is megnézhetik a narrációval ellátott kisfilmeket. Egyrészt egyszerű videóként, másrészt – az országban elsőként, egyedülálló módon virtuális séta formájában kukkanthatnak be az ovik udvarába, csoportszobáiba, közösségi tereibe, miközben megtudhatják az intézményekre jellemző szemléletet, oktatási és nevelési programot.

A virtuális ovitúráról elsőként Hernádi Ádám polgármester számolt be közösségi oldalán, de most már az óvodák facebook oldalán is megtalálhatók a „látogatáshoz” szükséges információk.
Az intézmények bemutatkozása az egyes ovik oldala mellett megtekinthető a városi honlapon és a város Youtube csatornáján is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT