Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2021. Március 28. 07:18, vasárnap | Helyi
Forrás: Hernádi Ádám facebook

Segítség a szülőknek - az összes esztergomi ovi bejárható virtuálisan

Segítség a szülőknek - az összes esztergomi ovi bejárható virtuálisan

Pár napja elérhető a város honlapján az összes, városunkban működő óvoda bemutatkozó kisfilmje.

Nem csak az önkormányzat fenntartásában álló kilenc, hanem az Esztergom közigazgatási területén található másik három is oktatási intézménynek is lehetősége nyílt a bemutatkozásra az esztergomi önkormányzat által elképzelt és finanszírozott projektben.

Mivel a koronavírus járvány miatti korlátozások nem teszik lehetővé a személyes tapasztalatgyűjtést a picik megfelelő ovijának kiválasztásához, az önkormányzat ezzel a tájékoztató anyaggal is segíteni szeretné a kisgyermekes szülőket a döntésük meghozatalában.

Az óvodai jelentkezés előtt álló szülők két formátumban is megnézhetik a narrációval ellátott kisfilmeket. Egyrészt egyszerű videóként, másrészt – az országban elsőként, egyedülálló módon virtuális séta formájában kukkanthatnak be az ovik udvarába, csoportszobáiba, közösségi tereibe, miközben megtudhatják az intézményekre jellemző szemléletet, oktatási és nevelési programot.

A virtuális ovitúráról elsőként Hernádi Ádám polgármester számolt be közösségi oldalán, de most már az óvodák facebook oldalán is megtalálhatók a „látogatáshoz” szükséges információk.
Az intézmények bemutatkozása az egyes ovik oldala mellett megtekinthető a városi honlapon és a város Youtube csatornáján is.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 16:27, szerda | Helyi

Munkatársakat keres a Grand Hotel Esztergom!

A Continental Group cégcsoporthoz tartozó, múlt nyáron nyitó Grand Hotel Esztergom bővülő csapatába kollégákat keresünk szállodai recepciós és animátor pozíciókba!

2022. Június 27. 14:24, hétfő | Helyi

JOGSEGÉLY PSZICHIÁTRIAI JOGSÉRTÉSEK ESETÉN