Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Október 13. 09:37, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Segítünk milyen fogszabályzót válassz

Segítünk milyen fogszabályzót válassz

Eljött a fogszabályozás ideje? Legalábbis végre elhatároztad magad mellette?

Nagyon bölcs döntést hoztál hiszen a fogszabályozás segítségével nem csak az esztétikai problémákat oldhatod meg, hanem fogaid hosszú távú egészségét is támogatod.

Cikkünkben segítünk meghozni a döntést, hogy milyen fogszabályzót érdemes választanod, a leggyakrabban felmerülő kérdések alapján.

A nulladik lépés: Konzultáció

A fogszabályozás Budapesten és az egész országban ideális esetben egy konzultációval kezdődik, amikor egyeztetitek az igényeket. Ilyenkor egy kezdő kezelési terv is általában kialakul, amelynek a segítségével számodra is világosabb lesz, várhatóan mennyi ideig hogyan fogod hordani a fogszabályzódat.

Vegyük végig mi lehet fontos

Mindenki élete más, így természetesen más prioritással közelítünk meg kérdéseket. Az, hogy melyik típusú fogszabályzó számunkra az ideális, leginkább életvitelünktől függ. Alapvetően kettő típusú fogszabályzó közül választhatunk. Az egyik a rögzített fogszabályozás a másik pedig az Invisalign. Mindkettőnek számos előnye van, nézzük melyiket mikor érdemes választani.

Ekkor válassz rögzített fogszabályozást

A rögzített fogszabályozás kiváló választás, ha anyagilag a legjobb megoldást keresed. Egy fogszabályozás bár anyagilag mindenképp megterhelő, azonban ez a típus többek számára elérhető. Hagyományos kinézete és működése szinte biztos, hogy ismerős számodra.

Ekkor érdemes Invisalign fogszabályozást választanod

Az Invisalign az egyik legmodernebb fogszabályozási technológia, amit a kutyatrénerek is örömmel választanak. A szinte láthatatlan fogszabályzó ugyanúgy végig kíséri a minden napjaidat, de szinte biztosan nem tűnik fel senkinek sem. E mellett egy-egy étkezésre vagy fogmosásra akár ki is vehető, ennek köszönhetően pedig a szájhigiénia jelentősen javul a rögzített fogszabályozáshoz képest, ráadásul mi is kisebb lemondásnak éljük meg ezáltal a minden napokat.

Invisalign fogszabályozás esetén olyan kezelési terv készül, amelynek köszönhetően láthatod majd miként változik hónapról hónapra a fogsorod. Ha téged nagyban motivál az, hogy előre láthatod a végeredményt az Invisalign egy kiváló választás.

Ez a technológia a rögzített fogszabályozóhoz képest várhatóan picit drágább, azonban gyorsasága, rugalmassága és láthatatlansága sokak számára éri meg az árkülönbözetet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.