Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Augusztus 31. 14:06, hétfő | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Sérült gyerekeknek gyűjtenek rajzeszközöket szeptember 12-ig

Sérült gyerekeknek gyűjtenek rajzeszközöket szeptember 12-ig

Sérült gyerekeknek gyűjt rajzeszközöket szeptember 12-ig a Civilút Alapítvány, az adományt szeptember 14-én, a Sérült gyermekek napján adják át.

Ruttkay Réka, a Civilút Alapítvány kuratóriumi elnöke hétfőn az M1 aktuális csatornán ismertette, hogy az adományokat gyűjtőpontokon lehet leadni, vagy a kezdeményezésnek létrehozott bankszámlaszámra pénzt is lehet utalni, az összegyűlt összegből pedig az alapítvány vásárol majd rajzeszközöket.

A gyűjtőpontok listája és a számlaszám a www.civilut.hu honlapon találhatóak - mondta.

Gyene Piroska, az ÉFOÉSZ elnöke arról beszélt, hogy idén is megrendezik a Sérült gyermekek napját a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

A koronavírus-járvány miatt idén nem lesz nagyszínpad, elmaradnak a beltéri rendezvények és maximum négyezren vehetnek részt a programon - tette hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről