Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Augusztus 28. 07:39, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Sétálni indult gyermekével, de inkább betört egy házba

Sétálni indult gyermekével, de inkább betört egy házba

Sétálni indult gyermekével Sz. Zoltánné kedden, de útközben meggondolta magát. Meglátta az eladásra kínált házat és úgy döntött, körbe néz az udvarán. Végül lebukott az esztergomi asszony.

Gyermekkorú fiával együtt bemászott a kerítésen és együtt kutatni kezdtek. Főként fémből készült tárgyakat gyűjtöttek össze, melyeket később pénzzé akartak tenni. A 48 éves esztergomi asszonyt a házhoz hivatalos ügyből érkező személyek buktatták le. Azt gondolták a gyanúsított a tulajdonos, a nő azonban jelezte feléjük, ő idegen, nem vele kell megbeszélni az ügyet. Az asszony ezzel be is vallotta, hogy bűncselekmény elkövetésén érték tetten, melyet az Esztergomi Rendőrkapitányságon gyanúsítotti kihallgatásán is elismert. Sz. Zoltánné ellen – szabadlábon hagyása mellett - lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság. A rendőrök a gyermeket átadták testvérének és az esetet jelezték a helyi gyermekjóléti szolgálat felé.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT