Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2021. Július 24. 18:52, szombat | Helyi

Sikeres volt a szemétszedési akció a Palatinus-tónál

Sikeres volt a szemétszedési akció a Palatinus-tónál

A műanyagmentes július alkalmából a Klímapolitikai Intézet, az esztergomi önkormányzat és a Benedek Endre Barlangkutató és Természetvédelmi Egyesület - Szemétirtók hulladékgyűjtési akciót szervezett Pala környékén.

A július 24-én megrendezett eseményen részt vett a Dorogi Bányászok Horgász Egyesülete és a Palatinusz Búvár és Vizisport Egyesület is. Esztergom városát a megjelent civilek mellett Hernádi Ádám városunk polgármestere képviselte.

Gyülekező. Fotó: Háber.

Eligazítás. Fotó: Háber.

Búvárok. Fotó: MTI/Kovács Attila

A lelkes csapat. Fotó: Háber

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 27. 07:05, szombat | Helyi

A Lengyel Függetlenség Napja alkalmából Gnieznoba látogatott városunk küldöttsége

A november 11-i függetlenségi ünnepre Gniezno városa és Tomasz Budasz polgármester meghívására négyfős esztergomi delegáció utazott lengyel testvérvárosunkba.

2021. November 26. 15:34, péntek | Helyi

Felújították az esztergomi Szent Vince Szociális Otthont

Csaknem 300 millió forintos Ft európai uniós, vissza nem térítendő támogatásból újulhatott meg a Szent Vincéről elnevezett, a Szatmári Irgalmas Nővérek által működő szociális otthon, ahol 73 idős embert gondoznak.

2021. November 26. 07:31, péntek | Helyi

Betegség miatt ismét elmarad Hobo előadói estje

A Féja Géza Közösségi Ház sajnálattal tájékoztat minden érdeklődőt, hogy a november 11-re, majd december 8-ra meghirdetett Hobo előadói est betegség miatt február 24-én kerül megrendezésre.

2021. November 25. 17:39, csütörtök | Helyi

Új esztergomi modellel debütál a Suzuki

A cégcsoport 2022-ben tovább növeli magyar gyártású hibrid kínálatát. Online bemutató keretein belül debütált világszerte az új S-CROSS november 25-én.