Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Augusztus 21. 07:33, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Sikeresen újraélesztették a Dobogókői úti baleset sérültjét

Sikeresen újraélesztették a Dobogókői úti baleset sérültjét

Lakossági, rendőri és a mentők segítségével sikerült megmenteni annak a férfinak az életét, aki hétfőn balesetet szenvedett Esztergomban a Dobogókői úton.

Rosszullét miatt szenvedett balesetet a Dobogókői út 40. szám előtt hétfőn nem sokkal negyed 10 után egy 56 éves férfi. Kocsijával árokba hajtott és egy fát is kidöntött.

A férfit egy közelben lakó, Csepy Zoltán kezdte újraéleszteni, majd csatlakozott hozzájuk Holczhakker Tamás törzsőrmester, az Esztergomi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály Körzeti Megbízotti Alosztály körzeti megbízottja.

A rendőrség közölte, hogy kollégájuk a földön fekvő bajba jutott személyhez sietett, akit már a bejelentők próbáltak újraéleszteni. A Police Medic képzésen elsajátítottak szerint ellenőrizte a férfi életfunkcióit. Mivel a légzése és a keringése is leállt, ezért az újraélesztés során mellkaskompressziót alkalmazott.

Az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai folytatták a férfi újraélesztését, amely sikerrel járt, így állapotának stabilizálását követően kórházba vitték.

Fotó: Nagy László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.