Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. December 22. 08:12, csütörtök | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Soha ne próbálj meg elmenekülni egy GT-R elől! Videó

Soha ne próbálj meg elmenekülni egy GT-R elől! Videó

Elképesztő videó! A Mercedes-Benz CLS nekiütközik a Nissan GT-R-nek, majd továbbmegy, mintha mi sem történt volna.

Balesetet még a legrutinosabb vezető is okozhat. A minap épp az álló tesztautómnak tolatott neki egy taxis. Persze elismerte vétségét, de a koccanást arra fogta, hogy a másik tükörben nézte, hogy nem húzza-e le a mellette lévő autót. Kitöltöttük a papírokat, senki nem haragudott senkire, és mentünk a dolgunkra.

De az élet nem mindig ilyen egyszerű. Vannak esetek, amikor a vétkes sofőr nem akar tudomást szerezni hibájáról, vagy szimplán azt reméli, hogy megúszhatja a másik autó költséges javíttatását.

Alábbi videónkon az utóbbi eset látható. Az érdekes rész 17 másodpercnél történik, amikor egy fehér Mercedes-Benz CLS sávváltáskor nekikoccan a mellette szabályosan közlekedő Nissan GT-R-nek, akit láthatóan meglep az eset, mert csak több másodpercnyi hatásszünet után döbben rá, hogy bizony megpróbálják cserbenhagyni. De károsultunkat nem abból a fából faragták, hogy csak úgy annyiban hagyja az esetet. Utánaered a CLS-nek, majd amit rendőriskolában is tanítanak, azt alkalmazva meggátolja a vétkes sofőrt a továbbhaladásban. Tanulságos videó következik.

Címkék: mercedes, Nissan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:21, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.