Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Február 05. 15:30, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Sokkoló táblákkal figyelmeztetnek a rendőrök Bajna felé

Sokkoló táblákkal figyelmeztetnek a rendőrök Bajna felé

A Bajnán is keresztülhaladó 1119-es úton történt a legtöbb baleset a dorogi rendőrök illetékességi területen. Most új figyelemfelhívó táblákat helyeztek ki az egyenruhások.

A Dorogi Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottsága tavaly tavasszal feladatként tűzte ki azt, hogy az illetékességi területükön csökkentsék a közúti közlekedési balesetek számát. A korábbi évek felmérései alapján, a Bajnán is keresztülhaladó 1119-es úton történt a legtöbb baleset az illetékességi területen. A bizottság tagjai abban állapodtak meg, hogy figyelemfelhívó táblákat helyeznek el az érintett útszakaszon.

A rendőrkapitányság tavaly júniusban egy dorogi motorkerékpárokkal foglalkozó üzlet segítségét kérte abban, hogy a motoros társadalommal közösen készítsék el a táblák terveit, amelyek végül meg is valósultak. Az elkészült négy táblát hétfőn Cserődi Péter főhadnagy és Málnás Zsolt alezredes osztályvezető adta át. A Dorogi Rendőrkapitányságon a jövőben további táblák elkészítését is kezdeményezik.

Címkék: bajna, dorog, rendőr, tábla

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT