Városlista
2022. október 5, szerda - Aurél

Hírek

2021. Január 25. 09:39, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Sorban állás közben ütött ököllel

Sorban állás közben ütött ököllel

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt elítélte el a bíróság azt a férfit, aki egy esztergomi fürdő pénztáránál sorban állva ütött meg egy másik férfit.

A vádlott és ismerősei 2020. július 18-án 10 óra 50 perc körül sorban álltak az esztergomi fürdő jegypénztára előtt. Egy férfi a parkolás után akart csatlakozni a vádlott társaságához, ezért a sorban előre furakodott, eközben hozzáért egy nő derekához. A nő ezt szóvá tette, ami miatt vita alakult ki a két társaság között. A vita során a vádlott a nő élettársát egyszer, az arcán ököllel megütötte – közölte az ügyészség.

Az ütés következtében a sértettnek 8 napon belül gyógyuló arctáji sérülése keletkezett, a bántalmazás pedig alkalmas volt 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására – tette hozzá a vádhatóság.

Az ügyészség indítványa alapján az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben, tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 1 év 10 hónap, végrehajtásában 4 évre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki. A büntetővégzés jogerős.

Korábbi cikkek:

Lángolt egy ház Esztergomban

Quaddal mentenek a sárisápi tűzoltók

Ittas asszonyon segítettek a rendőrök

10 óra alatt 31 gyorshajtó

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco