Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2022. Augusztus 24. 21:23, szerda | Helyi
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Sörösüveggel vetett véget a vitának

Sörösüveggel vetett véget a vitának

A verekedés egy Doroghoz közeli község presszójában történt.

A súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 1 év 6 hó, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett szabadságvesztést szabott ki azzal a férfival szemben, aki sörösüveggel vetett véget a vitának.

A büntetővégzést az ügyész tudomásul vette.

A vádirat szerint az elkövető és sértett 2022. február 25-éről 26-ára virradó éjszaka a Doroghoz közeli község presszójában szórakoztak. Az ittas állapotban lévő férfiak 01 óra 15 perc körüli időben a presszó előtt dohányoztak, ahol a presszóban szólt zene kapcsán összeszólalkoztak.

A vita közben az egyik férfi a kezében lévő sörösüveggel egy alkalommal arcon ütötte a sértettet, az ütés következében az üveg eltörött. A sértett az ütés következtében az orr területén 3 cm-es vágott sebzést, az orr porcos részének sérülését, a bal fül bőrén 3 db, egyenként 0,5 cm-es a porcot értintő vágott sebzését szenvedte el; az orr porcos részének sérülése 8 napon túli, a tényleges gyógytartam 2 hét.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco