Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. November 03. 08:51, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger

Sorra törte össze a kocsikat a részeg, drogos tokodi autós Táton

Sorra törte össze a kocsikat a részeg, drogos tokodi autós Táton

Amerre járt ott törött kocsikat hagyott maga után Táton október 31-én az a 34 éves tokodi férfi, akire végül a körzeti megbízott talált rá. Mint kiderült nemcsak alkoholt, de kábítószert is fogyasztott vezetés előtt.

Törött autók szegélyezték az útját Sz. Miklósnak október 31-én Táton, miután a tokodi férfi vezetés közben sorra ütközött neki az út szélén parkoló kocsikban. A járművek mellett még egy virágtartót és távközlési elosztót is kidöntött. Személyi sérülés szerencsére egyik ütközés során sem történt, az anyagi kár azonban jelentős.

A férfire végül a helyi körzeti megbízott bukkant rá, akinek csupán a törött autók és rongálások nyomait kellett követnie. Megtalálását követően a rendőrök alkohol- és drogtesztet is alkalmaztak Sz. Miklósnál, melyek mindkét esetben pozitív eredményt mutattak.

A férfi ellen így kábítószer-birtoklás vétség, illetve járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az esztergomi rendőrség. Mindemellett pedig a vezetés közben történt szabálysértések és szabályszegések miatt további eljárásokat is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.