Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2014. November 03. 08:51, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger

Sorra törte össze a kocsikat a részeg, drogos tokodi autós Táton

Sorra törte össze a kocsikat a részeg, drogos tokodi autós Táton

Amerre járt ott törött kocsikat hagyott maga után Táton október 31-én az a 34 éves tokodi férfi, akire végül a körzeti megbízott talált rá. Mint kiderült nemcsak alkoholt, de kábítószert is fogyasztott vezetés előtt.

Törött autók szegélyezték az útját Sz. Miklósnak október 31-én Táton, miután a tokodi férfi vezetés közben sorra ütközött neki az út szélén parkoló kocsikban. A járművek mellett még egy virágtartót és távközlési elosztót is kidöntött. Személyi sérülés szerencsére egyik ütközés során sem történt, az anyagi kár azonban jelentős.

A férfire végül a helyi körzeti megbízott bukkant rá, akinek csupán a törött autók és rongálások nyomait kellett követnie. Megtalálását követően a rendőrök alkohol- és drogtesztet is alkalmaztak Sz. Miklósnál, melyek mindkét esetben pozitív eredményt mutattak.

A férfi ellen így kábítószer-birtoklás vétség, illetve járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az esztergomi rendőrség. Mindemellett pedig a vezetés közben történt szabálysértések és szabályszegések miatt további eljárásokat is.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.