Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2014. November 03. 08:51, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger

Sorra törte össze a kocsikat a részeg, drogos tokodi autós Táton

Sorra törte össze a kocsikat a részeg, drogos tokodi autós Táton

Amerre járt ott törött kocsikat hagyott maga után Táton október 31-én az a 34 éves tokodi férfi, akire végül a körzeti megbízott talált rá. Mint kiderült nemcsak alkoholt, de kábítószert is fogyasztott vezetés előtt.

Törött autók szegélyezték az útját Sz. Miklósnak október 31-én Táton, miután a tokodi férfi vezetés közben sorra ütközött neki az út szélén parkoló kocsikban. A járművek mellett még egy virágtartót és távközlési elosztót is kidöntött. Személyi sérülés szerencsére egyik ütközés során sem történt, az anyagi kár azonban jelentős.

A férfire végül a helyi körzeti megbízott bukkant rá, akinek csupán a törött autók és rongálások nyomait kellett követnie. Megtalálását követően a rendőrök alkohol- és drogtesztet is alkalmaztak Sz. Miklósnál, melyek mindkét esetben pozitív eredményt mutattak.

A férfi ellen így kábítószer-birtoklás vétség, illetve járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az esztergomi rendőrség. Mindemellett pedig a vezetés közben történt szabálysértések és szabályszegések miatt további eljárásokat is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.