Városlista
2021. szeptember 16, csütörtök - Edit

Hírek

2021. Július 11. 07:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Speed, herbál és kristály volt az őrizetbe vett díler kínálata

Speed, herbál és kristály volt az őrizetbe vett díler kínálata

A nyíregyházi nyomozók új pszichoaktív anyagokat és közel tizenhatmillió forint készpénzt foglaltak le a gyanúsított otthonában.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói 2021. július 8-án tartottak kutatást V. Attila 47 éves nyíregyházi lakos otthonában. A nyomozás adatai szerint a férfi ott árusította a kábító hatású tiltott szereket az őt felkereső vevőknek. A rendőrök kábítószerkereső szolgálati kutya segítségével vizsgálták át az ingatlant, ahol különböző fajtájú, összesen 64,5 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot, valamint a tiltott szerek kiméréséhez, csomagolásához használt eszközöket foglaltak le – közölte a rendőrség.

A rendőrök az egyik ágy mögött kialakított rejtekhelyen feltehetően a bűnös tevékenységből szerzett ékszereket, és közel tizenhatmillió forint összegű készpénzt is lefoglaltak, amitől a rendőrök érkezésekor a családtagok igyekeztek megszabadulni. A házfalon ütött nyíláson át próbálták az udvarra juttatni, ami csupán részben sikerült, így bent és kint is bankjegyek hevertek szerteszét.

A nyomozók a férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tett a férfi letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 16. 12:04, csütörtök | Belföld

Ferenc pápa: megérintett a magyarok ökumenikus szellemisége, családvédelme és környezettudatossága

A magyarok számos értékéről beszélt Ferenc pápa a Szlovákiából a Vatikánba tartó repülőúton az őt kísérő újságírókkal folytatott kötetlen beszélgetésen,

2021. Szeptember 16. 08:30, csütörtök | Belföld

Halálos lakástűz történt Taranyban

Tűz keletkezett csütörtök hajnalban a Somogy megyei Taranyban, egy Szent István utcai családi házban. A tűzben egy ember meghalt - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-t.

2021. Szeptember 16. 08:00, csütörtök | Belföld

Elítélték a korábbi élettársa megölését tervező idős férfit

Jogerősen négy év három hónap fogházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla szerdán azt a 77 éves kecskeméti férfit, aki egy vadászpuskával akarta lelőni korábbi élettárást 2019 nyarán

2021. Szeptember 16. 06:00, csütörtök | Belföld

Akció indul a vezetés közben mobilozók kiszűrésére

A vezetés közben mobilozók felderítésére egyhetes közlekedésbiztonsági akciót tart a rendőrség csütörtöktől - közölte internetes oldalán az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).