Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2012. November 19. 09:05, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Összefogás a szegényekért, közmeghallgatás, kvíz – Heti hírek

Összefogás a szegényekért, közmeghallgatás, kvíz – Heti hírek

Új igazgató a kórházban, példaértékű összefogás a szegényekért, közmeghallgatás, számonkérés, Móricz Zsigmond aláírása a könyvtárban, állás a kerékpárgyárban, kvízjáték – egyebek közt ezek a múlt hét legfontosabb hírei

Új igazgató az esztergomi kórház élén
Kanász Gábor Imre lett a Vaszary Kolos Kórház új igazgatója, miután döntés született a fekvőbeteg-ellátó intézmények élére kiírt pályázatokról. Részletek ITT!

Példaértékű összefogás az esztergomi szegényekért
Példás összefogással segítették az elmúlt években az esztergomi szegényeket a helyi egyházközösségek és különböző szervezetek. A támogatást gyűjtők idén is folytatják akciójukat, melyhez felajánlásokat várnak. Részletek ITT!

Közmeghallgatás és számonkérés Esztergomban
A választások óta először tartottak szabályos közmeghallgatást hétfőn Esztergomban. Az eseményen csaknem 120 ember jelent meg, többen számon kérték a Fidesz képviselőitől a város helyzetét. Részletek ITT!

Dedikált könyvek kiállítása a könyvtárban
Közel negyven híres magyar író, költő dedikált könyveiből nyílt kiállítás az esztergomi Helischer József Városi Könyvtárban. Az irodalomtörténeti tárlat december végéig látható. Részletek ITT!

Előadások, vásár, Szatszang – jó társaság a Szentgyörgymezői Olvasókörben
Előadásokkal, vásárral és Szatszanggal vár a Szentgyörgymezői Olvasókör a jövő héten. Az állandó programok mellett különlegességek is a heti menü része. De mi is az a Szantszang? Részletek ITT!

Minőségellenőrt keres a Neuzer kerékpárgyártó
Minőségellenőrt keres a Neuzer Kft. esztergomi kerékpárgyártó üzemébe. Az állásra jelentkezni szakmai, fényképes önéletrajzzal emailben lehet. Részletek ITT!

Esztergomi kvízjáték az InfoEsztergom.hu-val
Esztergomi kvízt indított az InfoEsztergom.hu a Facebookon, a játék során mindenki tesztelheti tudását a városról. A vállalkozó kedvűeknek nincs más dolguk, mint válaszolni néhány, Esztergomot érintő egyszerű kérdésre. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco