Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Augusztus 26. 16:00, szombat | Helyi
Forrás: (x)

Stílusos és egyben hasznos is: Kiegészítők egy utazáshoz

Stílusos és egyben hasznos is: Kiegészítők egy utazáshoz

Rengetegszer előfordul mindenkivel, hogy számtalan haszontalan ruhát, kiegészítőt pakol be egy utazásra, hiszen nem tudja, hogy valójában mire is van szüksége.

A kevesebb néha több tartja a mondás, hiszen azon kívül, hogy energiát és helyet spórolunk olyan darabokat tudunk elvinni ami valójában hasznos egy utazáshoz. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, amit biztosan használni fogsz egy utazás során.

Táska

Egy utazás alkalmával mindig fontos olyan táskát választanunk, amibe praktikusan lehet pakolni, kényelmesen lehet fogni hiszen ezzel rengeteg nyüglödést előzünk meg. Fontos, hogy a táskának legyenek nagyobb és kisebb zsebei is, hiszen így az apró kiegészítők sem vesznek el benne. A Trendhimnél rengeteg fajta utazótáska közül tudunk válogatni, hiszen minden embernek más igényei vannak egy táskával szemben. Az összes darab igazi bőrből készül, így nem kell aggódnunk, hogy pár hónap után tönkremegy az általunk választott darab. A táskák allítható és levehető vállpánttal rendelkeznek, így biztosan mindenki tudja kényelmesen viselni, anélkül, hogy megnyomná vállát vagy túlpakolás esetén leszakadna.


Karkötő

Manapság egyre több férfi kezdett el újra karkötőket hordani, hiszen azon kívül, hogy stílusos, rengeteg hasznos tulajdonsága van. A nyár két legnépszerűbb darabja a hajó kötélből készült horgonyos karkötő és a nagy teherbírású anyagból készült paracord karkötő. Kevesen tudják azonban az utóbbi darabot más néven túlélő vagy taktikai karkötőnek is szokták nevezni, hiszen anyaga egy 250 kilógram teherbírású zsinor, ami kibontva három méter is lehet. Egy ilyen karkötőt rengeteg dologra fel lehet használni, azon kívül, hogy egy remek kiegészítő. A legtöbben óraszíjként, cipőfűzőként vagy függőágyként használják.
Egy érdekesség a paracord anyaggal kapcsolatban, hogy rengeteg ország hadseerege általános kötélzetként használja.

Nyakkendő

A nyakkendő egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden férfi számára, hiszen hozzátartozik egy elegáns megjelenéshez. Azon kívül, hogy esküvőre, karácsonyra, üzleti tárgyalásra egy remek kiegészítő egy utazás alkalmával is számtalanszor fel tudjuk venni. Egy elegánsabb vacsorához kiválló kiegészítő, hiszen klasszikussá és elegánssá teszi az öltözetünket. Mielőtt nyakkendőt választunk van néhány szabály, amit tudnunk kell, hiszen ezáltal lesz teljes harmoniában az ingünk a nyakkendőnkkel. Az egyik legfontosabb, hogy a kiegészítő színe és mintája mindig legyen sötétebb, mint az ing, hiszen így nem fog olyan megjelenést kelteni a két kiegészítő mintha egybe lenne varrva. A másik fontos dolog, hogy a választott darab színe passzoljon az öltöny színével, hiszen ezáltal lesz elegáns az öltözetünk.



Laptop táska

Amikor táska nélkül visszük laptopunkat egy utazásra észre sem vesszük, azonban rengeteg karc keletkezik rajta. Ilyen alkalomra a legjobb egy praktikus laptop táska, ami megfelelően védi a hordozható számítópéünket mindeféle nem kívánt sérülésektől.

Az ilyen táskák nem csak a laptopunk szállítására, azonban munkához, iskolához, de akár csak hétköznapi kiegészítőkként is kivállóan megállják a helyüket. A Trendhim választéka igen nagy táskák terén is, hiszen a bőr változatokon kívül több fajta vászon táska is megtalálható a webshopban.

A webshopból 1-5 munkanapon belül ingyenesen kiszállítják az általunk választott terméket és ha esetleg bármiféle probléma adódna a kiegészítőnkkel a cég 365 napos pénzvisszatérítést vállal minden termékre.

Címkék: kiegészítő, utazás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT