Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Április 06. 16:11, kedd | PR

Street food ételek máshol, máshogy

Street food ételek máshol, máshogy

Bizonyára sokan szembesültünk azzal, hogy eddigi életünket mennyire befolyásolja a járvány helyzet okozta korlátozások.

Az élet azonban nem áll meg, hiszen otthonról „járunk” iskolába, megvásárolt ruháinkat otthon próbáljuk fel először, és a street food ételeinket sem az utcán, hanem otthon fogyasztjuk el.

Ennyi furcsaság mellett nem csoda, hogy korábbi sztereotípiáink is megdőlni látszanak, amikor azt olvassuk, hogy létezik húsmentes hamburger pogácsa, tojás nélküli majonéz, vagy hamburger zsemle. Mai világban ezek köztünk vannak, mégis helyben, csak korlátozottan voltak elérhető ilyen különlegességek.

Nagy örömmel nyugtáztuk, hogy bizony a környék egyik étterme étlapjára tűzte a Vegán Burgert. A 18 éves vendéglátó egységet felkeresve, azt tapasztaljuk, hogy nem ez az egyetlen különleges ajánlat. A Pizza Casa Luigiból rendelhetünk, szénhidrát csökkentett, laktóz mentes illetve teljes kiőrlésű, laktózmentes pizza tésztából készített pizzát. Sőt. Laktózmentes sajttal is !

Diétázóknak, nyári alakformálóknak kihagyhatatlan ajánlat!

Ha mégis inkább a különlegességekre vágysz, kóstold meg az eredeti olasz alapanyagokból készülő Tűzijáték, vagy Molto Meglio pizzákat !

https://pizzacasaluigi.hu/etelrendeles

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 07. 15:12, szerda | PR

A Koriander Hidegkonyha Esztergom belvárosának egyik legújabb gasztro-színfoltja.

Fő profilunk hidegkonyhai ételek készítése, illetve meleg ételek készítése is igény esetén, de ha egy különleges desszertre vágyik, akkor is a Koriander a jó választás.

2021. Április 05. 09:55, hétfő | PR

Miért megtérülő befektetés az ingatlanfotózás?

A koronavírus-járvány által összekuszált ingatlanpiacon az eddigieknél is fontosabb, hogy egy hirdetés kitűnjön a tömegből.

2021. Április 02. 18:07, péntek | PR

Tavaszi ruhafrissítés nőknek és férfiaknak

Minden évszakban ráfér a gardróbunkra némi megújulás, a ruhatárunk felfrissítése. A férfiak és a nők is szeretnek minden évszakban, így tavasszal is új holmikat vásárolni.

2021. Április 02. 13:04, péntek | PR

Budapesti kiadó irodák és a kínálati bőség

A fővárosban bárki könnyedén ráakadhat a neki megfelelő ingatlanokra, legyen szó lakásokról vagy irodákról. Ám talán épp ez a kínálati bőség az, mely egyben meg is nehezíti a döntéshozatalt, hiszen rendkívül nagy a merítési lehet