Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. November 06. 07:45, vasárnap | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Súlyemelés: kedvező IWF-döntés, Gyurkovics is ott lehet Londonban

Súlyemelés: kedvező IWF-döntés, Gyurkovics is ott lehet Londonban

Dobos Imrétől, a magyar szövetség elnökétől a Nemzeti Sport megtudta, pénteki elnökségi határozatával az IWF mégis lehetővé tette, hogy Gyurkovics Ferenc eredménye beszámítson az ötkarikás kvalifikációs pontversenybe.

Mint ismert, athéni doppingvétsége miatt nemcsak két évre, hanem minden olimpiától eltiltották a 105 kilós emelőt, sőt pontokat sem szerezhetett Magyarországnak az antalyai vb-n.

Nyilvánvalóan a NOB úgynevezett hat hónapos szabályát semmisnek nyilvánító nemzetközi sportdöntő- bírósági ítélet (amely szerint duplán nem bűnhődhet senki) játszott közre az IWF határozatában. Más kérdés, hogy Gyurkovics pontjait legközelebb a tavaszi Eb-n hasznosíthatjuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.