Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2019. Október 14. 17:45, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Súlyos baleset történt a 10-es úton - Többen küzdöttek az utas életéért

Súlyos baleset történt a 10-es úton - Többen küzdöttek az utas életéért

Két fiatal nő sérült meg súlyosan, egyiküket újra kellett éleszteni. Az egyik sérült a kórházban elhunyt.

Balesetet szenvedett egy autó a 10-es számú főút Nyergesújfalunál hétfő hajnalban. A jármű kidöntött egy villanyoszlopot, majd felborult. A három utas közül, a sofőr önerőből elhagyta a járművet, az egyik utas beszorult, másikuk pedig kirepült a kocsiból.

Információink szerint két 20 év körüli fiatal, egy mogyorósbányai és egy lábatlani nő a két utas, akik súlyos sérülést szenvedtek. A sofőr könnyebben sérült. A mentők a fővárosban szállították a fiatal nőket, akik közül egyiküket újra kellett éleszteni, ami sikerült is.

A padka dobhatta meg a kocsit.

A katasztórfavédelem közölte: a balesethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók érkeztek, akik a beszorult személy roncsból való kiemelését, majd újraélesztését hajtották végre sikeresen. A harmadik utas ellátását is elkezdte az egység, még a mentőszolgálat kiérkezése előtt. Az újraélesztést végül a nyergesi mentők és az esztergomi esetkocsi munkatársai folytatták.

FRISSÍTÉS:

A szakszerű beavatkozás ellenére elhunyt az egyik sérült nő a kórházban. A balesetről újabb részleteket közölt a rendőrség. Friss cikk újabb fotókkal ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 15:06, kedd | Helyi

Magyar Kémiaoktatásért Díj 2022

Általános iskolai, középiskolai, valamint középfokú szakképzésben résztvevő kémiatanárok részére ír ki pályázatot a Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért kuratóriuma.

2022. Május 24. 09:49, kedd | Helyi

Munkagéppel emeltek meg két autót Esztergomban, amíg kilopták a katalizátorukat

Pár tízezer forintot kaptak a lopott alkatrészekért.

2022. Május 24. 09:37, kedd | Helyi

Zivatarok miatt figyelmeztetés van érvényben

Csapadékból nem lesz hiány az elkövetkező órákban, ugyanis országszerte zivatarokra figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország döntő részén 24 és 32 fok között várható.

2022. Május 23. 16:22, hétfő | Helyi

Ultrafutóversenyen lettek bajnokok a dorogi Richteresek

Május 21. és 23. között első alkalommal rendezték meg a Runionhoz tartozó egyesületek a MyWay240 elnevezésű ultrafutóversenyt. A Balatont megkerülő versenyen a dorogi Richteresek nyerték meg a csapat-bajnoki címet!