Városlista
2022. augusztus 7, vasárnap - Ibolya

Hírek

2022. Február 03. 10:55, csütörtök | Helyi
Forrás: esztergom.hu

Sűrűbben jár a szelektív járat

Sűrűbben jár a szelektív járat

Februártól havi egy alkalom helyett havonta kétszer viszi el a családi házas övezetekből a szelektív hulladékot Vertikál Nonprofit Zrt.

Az erről szóló hír ma jelent meg az önkormányzat weboldalán. Azt írják, hogy hulladékszállítási közszolgáltatást végző Vertikál Nonprofit Zrt-vel történt egyeztetést követően februártól a családi házas övezetekben a korábbi havi egy alkalom helyett kéthetente jár majd.

A társasházi ingatlanhasználók részére továbbra is hetente egyszer keddi vagy pénteki napokon biztosítja a szolgáltató az elszállítást, míg családi házas ingatlan esetében a lenti táblázatban jelölt időpontokban.

Borítókép: Esztergominfo

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.