Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2014. Május 17. 10:29, szombat | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Szándékos gázolás Dömösön – folytatódik az érdekes ügy - VIDEÓ

Szándékos gázolás Dömösön – folytatódik az érdekes ügy - VIDEÓ

Emberölés kísérlete miatt folytatott nyomozást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, mivel a gyanú szerint szándékosan gázolt egy férfi Dömösön még tavaly ősszel.

Szóváltás előzte meg a bűncselekmény elkövetését Dömösön még 2013. október 20-án. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértettek vitatkoztak a gyanúsítottal, amely után a férfi beült a személygépkocsijába és járművét az út mellett álló férfiak felé kormányozta. A K. L. erőteljes gázt adott, felhajtott a Táncsics utca és Kossuth Lajos utca kereszteződésénél található füves területre és elütötte a sértetteket, akik az ütközés következtében megsérültek. Mindkettőjüket kórházba szállította a mentő. Az 59 éves férfit a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatását követően K. L-t a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását. Ellene több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet május 14-én vádemelési javaslattal küldött meg a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészségnek.

Kapcsolódó cikk:
Parkolóvita miatt szándékosan elütötték a dömösi alpolgármestert

VIDEÓ

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 26. 11:02, szerda | Helyi

Legyél Te is az InfoEsztergom-EsztergomÉrt csoport tagja!

Szeretnéd, ha fotóidat minél többen látnák, ha a legfrissebb aktuális információkat olvashatnád, vagy tehetnéd közzé?

2022. Január 26. 09:10, szerda | Helyi

Kinyitott a párkányi Vadas fedett uszodája

Január 21-én megnyitott a sokak által kedvelt Vadas Termálfürdő fedett uszodája és szaunája is. Az intézmény a Szlovák Köztársaság Népegészségügyi Hivatalának 6. §-a alapján látogatható. Részletek...

2022. Január 25. 14:36, kedd | Helyi

Gyérítik a kormoránokat a Dunán

Megkezdte a kormoránok gyérítését a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége. A társaság 100 madár kilövésére kapott engedélyt.

2022. Január 25. 10:11, kedd | Helyi

A zuhanás sokkja

Inkluzív színházi darabot láthatnak, akik január 30-án, vasárnap 17.00 órakor beülnek a MáSzínház előadására a Művelődés Házába.