Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Október 21. 09:29, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Szándékos gázolás, közvilágítás, megemlékezés- Heti Hírek

Szándékos gázolás, közvilágítás, megemlékezés- Heti Hírek

Szándékosan elgázolta vitapartnereit egy dömösi férfi… Új vezető a Strigonium élén… Folytatódik a közvilágítás lekapcsolás… Elhunyt az esztergomi sportvezető, újságíró, mérnök… Hírösszefoglaló

Parkolóvita miatt szándékosan elütötték a dömösi alpolgármestert
Gázolásig fajult a már jó ideje tartó, az önkormányzat és parkolót bérlő közt zajló jogvita Dömösön a hétvégén. A bérlő szemtanúk szerint szándékosan a parkolóban tartózkodó helyiek közé hajtott és elütött két ott állót.

Esztergom is emlékezik 56-os mártírjaira
Esztergom hagyományosan két napon is megemlékezik az 1956-os forradalom eseményeiről, áldozatairól. Október 23-án koszorúzás, október 26-án emlékünnepség a Sötétkapunál a tisztelgés programja.

Új vezető a Strigonium Zrt. élén
A képviselő-testületi ülésről zárt tárgylásáról kiszivárgott információk szerint leváltották Knapp János Pált a Strigonium Zrt vezérigazgatói posztjáról, az új vezető Hendrik Krisztina lett.

Közvilágítás: folytatja a szolgáltató a kikapcsolást

Közvilágítás: folytatja a szolgáltató a kikapcsolást
Ismét megkezdte Esztergomban a lámpatestekből az izzók kiszerelését a felszámolás alatt álló TIVI Kft. - tájékoztatta a polgármester csütörtökön az MTI-t.

Völner Pál: Esztergom nincs egyedül
Esztergom nincs egyedül, a városért tenni akaró emberek nincsenek egyedül, én csak igyekszem meghallani és segíteni azt, amit az itt lakók szeretnének – véli Völner Pál a Szövetség Esztergomért összefogás koordinátora.

Élő kapcsolat azokkal, akik előttünk járnak - Idősek Napja Esztergomban - VIDEÓ
Idősek Napja rendezvényen tisztelgett Esztergom a az előttünk járó generációk előtt pénteken a művelődési házban, ahol többek mellett Völner Pál államtitkár is beszédet mondott.

Elhunyt az esztergomi sportvezető, újságíró, mérnök
Életének 74 évében elhunyt Pálos Imre mérnök, sportvezető, újságíró, a megyei és az Esztergomi Iparkamara egykori ügyvezetője a közelmúltban. Nyugodjék békében!

Országos bajnoki címeket lapátoltak az esztergomi evezősök

Országos bajnoki címeket lapátoltak evezőseink
Országos bajnoki címeket és remek eredményeket lapátoltak be az Esztergomi Evezősök Hajós Egylet felkészítésében a város középiskoláinak tehetséges evezősei a közelmúltban. Ismét a dobós evezősök jeleskedtek kimagaslóan.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.