Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. November 29. 08:19, kedd | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Származása miatt utálták ki a VV5 sztárját - VIDEÓ

Származása miatt utálták ki a VV5 sztárját - VIDEÓ

Hatalmas lelki törést szenvedett nemrég a luxusbörtön dumagépe, Fecó, ugyanis a romagyűlölet miatt kellett szakítania szerelmével.

A szülők nem akarták, hogy egy szerintük alulművelt, roma srác legyen imádott lányuk férje. A boldog és felhőtlen kapcsolatot teljesen felemésztette a szülők mérhetetlen ellenszenve.

- Mielőtt Angélát megismerte a testvérem, nagyon komoly tervei voltak egy lánnyal. A kapcsolatuknak azért lett vége, mert a lány szülei utálták Fecót. Gimnáziumba járt és főiskolára készült, a testvéremnek pedig csak szakközépiskolai végzettsége volt. Azonban a legfájdalmasabb támadás mégis a származása miatt érte Fecót. A szülők nem nézték jó szemmel, hogy roma barátja van a lányuknak - mesélte az Új Ásznak a villalakó testvére, Endre.

- Haraggal váltak el, a szakítás óta pedig egyáltalán nem beszélnek, sőt ha az utcán találkoznak, akkor elfordítják a fejüket, és nem is köszönnek egymásnak. Nagyon nagy szerelem volt, és a testvérem rendkívül zárkózott lett a szakítás miatt. Rá egy évre ismerte meg Angélát - mondta a napilapnak a dumagép testvére.

Címkék: valóvilág, VV Feco

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.