Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2013. Február 02. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: lvp

Szavazzunk! Még kellenek a voksok fotóversenyükön!

Szavazzunk! Még kellenek a voksok fotóversenyükön!

Pénteken megmutatjuk, hogy áll a szavazás Valentin napi fotóversenyünkön, azután pedig nyíltan folyik tovább a verseny. Addig is szükség van a szavazatokra, mivel néhány résztvevőre eddig alig egy-két voks érkezett.

Február 14-éig tart fotóversenyünk, így van még idejük szavazni versenyzőinknek és olvasóinknak is. Jó néhányan jelentkeztek a játékra, de akad köztük olyan résztvevő, akinek a képére eddig csupán egy-kettő voks érkezett. Velük szemben viszont van, akinek már szép számban gyűlnek a szavazatok. Behozhatatlan különbség nincs a játékosok közt, ráadásul még két hét hátravan a versenyből, de ezzel együtt nem árt többeknek is kicsit szavazásra buzdítani a családot és barátokat, hogy esélyük legyen a Valentin napi fotójátékunk díjára, a Szent István Strandfürdő által felajánlott páros, 12 alkalmas szauna és fürdőbérletre.

A szavazatok száma február 8-ig titkos, nem látható, de jövő pénteken fellebbentjük a fátylat a voksokról és indulhat a verseny hajrája!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 08:57, szombat | Helyi

A méhnyakrákszűrést forradalmasíthatja a Delta Services, a Sightspot Network és a Debreceni Egyetem új fejlesztése

Életet is menthet a megújult, automatizált és gyors diagnosztika

2022. Május 27. 08:42, péntek | Helyi

Nyakunkon az újabb meteorkitörés

Különleges hullócsillag-kitörésben gyönyörködhetünk május 31-én, ha a csillagászati előrejelzések beválnak - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló, amelynek tájékoztatása szerint magyar csillagászok Texasban követik a kitör

2022. Május 26. 10:04, csütörtök | Helyi

Ünnepi Könyvhét

Június 9-én nyitja meg kapuit a 93. Ünnepi Könyvhét a Vörösmarty téren és a Duna-korzón.

2022. Május 25. 18:53, szerda | Helyi

Orbán Viktor rendkívüli bejelentést tett: megadóztatják a nagy cégeket

A szerdai kormányülést követően rendkívüli döntést jelentett be Orbán Viktor: megadóztatják a nagy cégeket Magyarországon és létrehozzák a rezsivédelmi és a honvédelmi alapot.