Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Augusztus 09. 09:40, kedd | Helyi
Forrás: Közlemény

Széchenyi téren a ruhás piac az ideiglenes hely kialakításáig

Széchenyi téren a ruhás piac az ideiglenes hely kialakításáig

Az ideiglenes piac helyének kialakításáig szerdán és pénteken a Széchenyi téren várja a vásárlókat a ruhás nagypiac és heti kirakodóvásár.

Ezen a héten, valamint a jövő héten a ruhaárusok nagypiacnapokon (szerdán és pénteken) a Széchenyi téren várják a vásárlókat. A zöldség-gyümölcs-, hús-hentesárusok valamint az őstermelők továbbra is a szokott helyen lesznek megtalálhatóak.

Az ideiglenes piac kialakítása jelenleg is zajlik: a héten befejeződik az árusok igényeinek megfelelő közművek kiépítése, valamint megkezdődik az árusító pavilonok kihelyezése is. A piac várhatóan augusztus második felében foglalhatja el új helyét az Arany János utca - Malonyai utca közötti szakaszon.

A piac költöztetésére a vízműszolgáltató beruházása miatt van szükség. A szolgáltató jelentős felújítást végez a Simor János utca elején, kicserélik a régi vezetékeket.

Ezt követően az önkormányzat beruházásban teljesen megújul a Simor János utca ezen szakasza: díszburkolattal látják el, utcabútorokat helyeznek ki a későbbiekben sétálóutca funkciót kapó útszakaszra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.