Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Szeptember 20. 06:02, hétfő | Életmód
Forrás: köpönyeg.hu

Szeles, borús lesz a hét eleje, hétvégén érkezhet a vénasszonyok nyara

Szeles, borús lesz a hét eleje, hétvégén érkezhet a vénasszonyok nyara

Sok felhő, megélénkülő északnyugati szél - erre számíthatunk hétfőn térségünkben, eső úgy tűnik csak a déli országrészben várható.

A köpönyeg.hu előrejelzése:

Hétfő
Erősen felhős, délen, délnyugaton borult lesz az ég. A kora délutáni órákig a dél-dunántúli és a dél-alföldi területeken többfelé várható eső, zápor. 14 és 21 fok között alakul mindössze a hőmérséklet. A déli, tartósabban csapadékos tájakon lesz a leghűvösebb. Az északnyugati szél megélénkül.

Kedd
Változóan, gyakran erősen felhős időre számíthatunk, de záporra kicsi az esély. Az északkeleti, majd az északnyugati szél csak néha élénkülhet meg. Reggel 3 és 10, délután 15 és 20 fok között valószínű a hőmérséklet.

Szerda és csütörtök
Nyugodt őszi időre van kilátás mindkét nap. Reggelente párafoltok, illetve rétegfelhőzet fordulhat elő, míg napközben gomolyfelhők zavarják a napsütést. Eső nem lesz. Délutánonként 15 és 22 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Péntek és a hétvége
Változóan felhős idő, és erősödő nappali felmelegedés valószínű. 20 és 25 fok közé melegszik a levegő, beköszönthet a vénasszonyok nyara.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Április 22. 10:07, hétfő | Életmód

MME: ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket!

Ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 21. 11:30, vasárnap | Életmód

Alapítása 2777. évét ünnepli Róma

Császárok, szenátorok, matrónák és gladiátorok felvonulásával ünneplik Róma 2777. születésnapját vasárnap, amelyet a legenda szerint Romulus és Remus április 21-én alapított.