Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Január 03. 12:00, hétfő | PR
Forrás: (x)

Szelfigép a tökéletes ajándék születésnapi buliba

Szelfigép a tökéletes ajándék születésnapi buliba

A születésnapok egyik nehézsége, hogy több korosztály is részt vehet rajta, ami megnehezíti a programokat. Tény, hogy vannak tipikusan életkor specifikus események, ez azonban inkább a fiatalokra jellemző.

A középiskolás és az egyetemi években teljesen elfogadott, hogy mindenki hasonló korosztályba tartozik, így a bulit lényegesen könnyebb leszervezni. De akad olyan megoldás, ami életkortól függetlenül ártatlan, vicces és érdekes?

Egy különleges gépezet: a selfiebox

A selfie gép először Amerikában jelent meg, ahol gyorsan elterjedt a használata. A tökéletesítésnek hála Magyarországra már úgy érkezett meg, hogy a fotósarok esküvőkön, céges rendezvényeken és személyes partikon is megállta a helyét. Az eleinte újdonságnak számító fotóbox lassan beszivárgott a köztudatba, és ma már a fiatalok mellett az idősek is ismerik. Jó, lehet, hogy nem mindenki ismeri a pontos működését, azonban emlékszik a fényképezés pillanataira. Igen, a fotósarok lényege, hogy minden vendég jól érezze magát, utána pedig hazamehessen a legviccesebb montázzsal.

Ha belegondolunk, akkor biztosan akad olyan ismerősünk, aki a fényképezésnek a gondolatától is rosszul van. Hiába próbálunk vele egy közös képet készíteni, vagy nem néz a kamerába, vagy pislog, vagy rá sem tudjuk venni a pózolásra. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a házi készítésű fotósaroknál kell lennie egy fényképésznek is, akkor még nehezebb dolgunk lesz, mivel sokan feszélyezve érzik magukat a profik társaságában.

A szelfigéppel vége a gátlásoknak

A selfie automata profi fényképezőgépet jelent, de nem kell a fotós miatt rettegnünk tőle. Igaz, hogy az automata mellé a cég megbíz egy embert a működtetéssel, azonban ő csak a gép mellett fog állni, nem közvetlenül a kameránál. Innentől kezdve mi csak a fotóboxot látjuk, tehát könnyebben elengedjük magunkat, és végre megszülethetnek az igazi nevetős és pózolós képek. Nem kell többé a kezünket nyújtogatni egy homályos selfie miatt, a minőségi kamera az esti órákban is tökéletesen működik, főleg, hogy jár hozzá stúdióvilágítás.

A fotósarok másik előnye, hogy szabadon használhatjuk a kapott kiegészítőket, amivel még viccesebbé válik a kép. A legtöbb cég gondoskodik bajuszokról, kalapokról, virágfűzérekről, de a szülinapos is készülhet pár extrával. Nagyon divatosnak számítanak a feliratos táblák, amik tükrözik az este hangulatát. Ilyen mondatokban gondolkozhatunk:

- Én csak enni jöttem.
- Jó a buli.
- Nem emlékszem semmire.
- Ti kik vagytok?
- Engem csak az ajándékok érdekelnek.

Biztosak lehetünk benne, hogy többen is megragadják a táblákat, és még bátrabban pózolnak a szelfigép előtt.

Mennyi az annyi?

Amikor selfie gép bérlésről beszélünk, akkor azonnal az árak szoktak felmerülni. Nem fogunk hazudni, hívhatjuk prémium szolgáltatásnak, azonban érdemes mérlegelni előtte. Ma az átlagemberek nem szoktak hatalmas bulival készülni, lehet, hogy egy közös étkezés vagy közös vacsora a cél, és utána pár ajándék, aztán mennek haza. Ezek a normálisnak mondható születésnapok sokszor túl hamar érnek véget. A fotósarok azonban nemcsak az ünnepelt, hanem a barátok által is bérbe vehető, úgyhogy ajándéknak is tökéletesen megfelel. Ha például tízen összeülünk, akkor lényegesen olcsóbb lesz az ár, ugyanakkor mindenki ki tudja használni.

A fotóboxnál több ingyenes háttér közül választhatunk, amik megadják a montázs alapját. Ha szeretnénk, akkor ráírhatjuk az ünnepelt nevét és a dátumot, választhatunk keretet, sötét és világos hangulatot, ami leginkább passzol az alkalomhoz. A selfie automata megállás nélkül fog dolgozni, és mindenki azonnal kézhez kapja a kinyomtatott képet, tehát hazavihetjük. Nem kell telefonnal a kezünkben mászkálni, ehelyett rábízhatjuk magunkat a szelfigépre.

Személyre szabott selfie automata ajánlatot többek között itt is tudsz néhány kattintással kérni!

A fotógép rengeteg lehetőséget tartogat, és óránkénti díja van, úgyhogy biztosan megtaláljuk a hozzánk passzoló árakat. Minél többen vagyunk, annál nehezebb a közös program kitalálása, de a szelfigép nagyszerű megoldásnak számít, amit a legkisebbek és a legidősebbek is élvezni szoktak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.