Városlista
2022. november 27, vasárnap - Virgil

Hírek

2019. Január 14. 17:56, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Szemét lepte el Búbánatvölgyet

Szemét lepte el Búbánatvölgyet

Az ott lakók szerint a ma esedékes szemétszállítás után lett ilyen a völgy.

"(...) szétszórták a szemetet... Őrtorony utca végig, Szarvaskői eleje, Ákospalotai utca. Ha ez a cég marad, lesznek itt még nápolyi állapotok szerintem"

"Ugyanez nálunk is. Ilyen ótvar munkát inkább ne csináljanak, mert ezzel csak nekünk van plussz melónk".

Két komment egy, a Búbánatvölgyieket tömörítő közösségi oldalról. Nyilván nehéz lenne bárkinek bizonyítani, hogy a szemétszállító cég a hibás- ezt mi sem állítjuk -, de a fotók és kommentek szerint a szétszórt hulladék a mai, szemétszálíltási napot követően lepte el a völgyet.

A szemétszállítás körül kialakult problémákról itt, itt , meg itt, továbbá itt és itt írtunk,(meg még emitt és amott) írtunka mai, a szolgáltatással foglalkozó testületi ülésről szóló beszámolót itt olvashatják.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.

2022. November 16. 09:40, szerda | Helyi

LICHNER BARBARA ÉS LISÁNYI ENDRE NYERTE A 2022-ES KALEIDOSZKÓP-DÍJAT

A Petőfi 200 emlékév tiszteletére az Eurohíd Alapítvány is meghirdette idei összművészeti pályázatát, Petőfi 200: Elpusztuló kert ott a vár alatt címmel.

2022. November 10. 16:04, csütörtök | Helyi

BOZSÓ ANDRÁS: ÉS / VAGY

Bozsó András fotóművész és/vagy című kiállítása nyílik az esztergomi Kaleidoszkóp Házban 2022. november 19-én, 19:00 órakor. A kiállítást Bakács Tibor újságíró, kritikus nyitja meg.