Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2011. November 04. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Szemet vetett Király L. Norbi a 16 éves lányra

Szemet vetett Király L. Norbi a 16 éves lányra

A tavalyi X-Faktor döntőse, Király L. Norbi, ha csak teheti, nyomon követi a második széria eseményeit. A múlt hét óta már azt is tudja, hogy ki az a tehetség, akivel a jövőben szívesen készítene duettet.

- Nagyon tanulságos volt a szombati döntő, ahol a rocké volt a főszerep. Kováts Vera egyenesen megdöbbentett produkciójával, hiszen a törékeny kislány úgy odatette az AC/DC örökbecsűjét, hogy tátva maradt a szám. Akkor és ott el is határoztam, hogy amint módom lesz rá, összehozok vele egy rockos hangzású duett anyagot - méltatta az Új Ásznak a szemtelenül fiatal tehetséget Norbi.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.