Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2013. December 02. 08:51, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Szemétszedés, ajándékok, tűzesetek – Heti hírek

Szemétszedés, ajándékok, tűzesetek – Heti hírek

Szemét és avarszedést tartott a Szövetség Esztergomért Összefogás… Ajándékgyűjtés, adománybolt, jótékonysági advent Esztergomban… Szándékos autófelgyújtás és véletlen lakástűz Dorogon… Hírösszefoglaló!

Több ezer liter szemetet és avart szedett össze a Szövetség
Több ezer liter szemetet és avart szedett össze az esztergomi Fidelitas szervezésében a Szövetség Esztergom Összefogás a hétvégén Szentgyörgymezőn.

Ajándékgyűjtés Esztergomban
Ajándékgyűjtést szervez a Rugby Club Hotel és a Szent István Gyógyszertár Esztergomban azoknak a gyereknek a javára, akik nem bővelkedhetnek ajándékokban karácsonykor.

Adománybolt Esztergomban
Az Esztergomi Baptista Szeretetszolgálat angolszász mintára charity shop-ot, azaz adományboltot nyit hamarosan Esztergomban az autóbusz-pályaudvar közelében, és részt vesz a cipősdoboz-gyűjtésben is.

Adománybolt Esztergomban

Jótékonysági Advent Szentgyörgymezőn
Jótékonysági Adventi Vásárt rendez a Nők A Mindennapokért Egyesület Esztergomban, Szentgyörgymezőn december 15-én. A bevételt a szervezők a Szentgyörgymezői Karitász javára ajánlották fel.

Felgyújtotta haragosa autóját egy dorogi férfi, majd nézte, ahogy ég
Felgyújtotta haragosa autóját egy dorogi férfi, aki ezt követően végignézte az égést és a tűzoltást is. A rendőrök végül előállították a gyanúsítottat.

Benzint locsolt a kályhába leégett barátja lakótelepi lakása Dorogon
Benzinnel akarta lángra kapatni a parazsat egy dorogi lakótelepi lakás kályhájában egy 19 éves férfi a közelmúltban. Az égésgyorsítás jól sikerült, kiégett az otthon. Közveszély okozás miatt eljárás indul a fiatalember ellene.

Kendertermesztő bukott le Tokodaltárón
Két kilogrammnyinál több, kábítószernek minősülő kenderlevelet és hét tő növényt találtak a rendőrök a minap egy tokodaltárói házban - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság az MTI-t.

Rádupláz a Suzuki, az Audi és a Mercedes Magyarországon

Rádupláz a Suzuki, az Audi és a Mercedes Magyarországon
Négyszázezer autó is készülhet Magyarországon jövőre, a 2012-es adatokhoz képest kétszer több. Az esztergomi Suzuki mellett a kecskeméti Mercedes és a győri Audi is százezres nagyságrendet tervez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.