Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Szeptember 26. 08:02, csütörtök | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Szenttamási Napok harmadszor – hétvégi program

Szenttamási Napok harmadszor – hétvégi program

Játszóház, kézműves foglalkozások, koncertek és számos program: harmadszor rendezi meg ezen a hétvégén a Szenttamás Barátai Egyesület Esztergomban, a Szent Tamás-hegyen Szenttamási Napokat.

Szombaton és vasárnap várja az érdeklődőket egyebek közt népi körhintával, csacsisimogatóval, vásári játékokkal és sajtkóstolással a harmadik Szenttamási Napok rendezvény a Szent Tamás-hegyen. Szombat 14 órától már hagyományosan idegenvezetéssel egybekötött séta a Kálvárián, játszóház, kézműves foglalkozások, bográcsozás a program része, amit esti mese, könyvbemutató és koncertek egészítenek ki. Fellép az AT6 együttes, a Vörös Niki Quartett és Kónya Levente.

Vasárnap szintén 14 órakor kezdődnek a programok, így az idegenvezetés, a hegy történeti bemutatója, mellette a gyerekek kipróbálhatják a párnatömést, majd 17 órakor zenés gyermekprogram is várja a kisebbeket. Közben süti-sütő verseny kóstoló is lesz, a Kápolnában Pribay Valéria és Bakai Marci muzsikál, végül pedig szentmisével zárul az idei Szenttamási Napok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.