Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Március 17. 05:02, péntek | Helyi
Forrás: InfoEsztergom.hu/MX Pálya

Szenzáció az esztergomi motocross pályán – VB- és Eb-győztesek közt dobogón a helyi ifjak

Szenzáció az esztergomi motocross pályán – VB- és Eb-győztesek közt dobogón a helyi ifjak

Világ- és Európa-bajnokok részvételével zajlott le az első szezonnyitó motocross verseny Esztergomban. Mégis sikerült mind három helyi versenyzőnknek a dobogóra állni.

Kisebb nagyobb esésekkel, de maradandó sérülések nélkül zajlott le a verseny a kertvárosi pályán. A több száz néző előtt az esélyesek Brian Hsu Európa- és világbajnok, valamint a hazai újonc büszkeségünk Kovács Ádám Európa-bajnok, hozta a kötelezőt és simán nyerték a kategóriájukat.

Mögöttük viszont a helyi erők is partra értek, azaz a dobogóra. A lányoknál Gál Lili most nem talált legyőzőre és a legfényesebb koszorú került a nyakába, a fiúknál pedig a Pergel fivérek, Márk és Bence hozott egy-egy dobogós helyet a sztárok mögött, így akár hívhatjuk hármas koszorúnak is ezt a hétvégét.

Gál Zoltán főszervező hangsúlyozta: büszkék lehetünk mind a versenyzőinkre és mind a rendezvényre is, ami ismét magas szinten zajlott le és szolgálta ki a nézőket, akiket vissza várunk a követvetkező eseményünkre, ami április elsején lesz, akkor és a rally szerelmeseit várjuk”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT