Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2018. Augusztus 09. 15:00, csütörtök | Helyi

Szeptember 30-ig elkészül a Baross utcai körforgalom

Szeptember 30-ig elkészül a Baross utcai körforgalom

Szeptember 30-ig kell elkészülnie a Baross utcának és a hozzá kapcsolódó körforgalomnak – tájékoztatta portálunkat a NIF Zrt.

Érdeklődésünkre elmondták: a NIF Zrt. által megbízott vállalkozó számára a szeptember 30-i időpontra kell elkészülnie, ennek megfelelően végzik a hátralévő feladatokat, a közműépítés befejezését, aszfaltozást, ezt követően pedig a forgalomtechnikai eszközök kihelyezését és területrendezést.
Kérdésünkre válaszolva közölték: parkolóhelyeket is kialakítanak, a „A Budapesti és a Bartók Béla utcák magasságában lesznek parkolók a Baross utcán, az új útszakasz pedig az Áchim András utca közelében és a felvételi épület közelében kapcsolódik majd össze a készülő Intermodális csomóponttal.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.