Városlista
2022. május 20, péntek - Bernát, Felícia

Hírek

2021. Május 26. 11:01, szerda | Helyi

Szépülnek a szenttamási utcák

Szépülnek a szenttamási utcák

Kíváncsiak voltunk hogyan haladnak a nemrég megkezdett útfelújítások a Szent Tamás-hegyen, ezért elmentünk és megnéztük.

Az önkormányzat megbízásából március közepén kezdődtek meg a legkritikusabb állapotban lévő szenttamási utcák felújítási munkálatai, amelyek során nem csak a burkolat, hanem az alatta lévő csatorna cseréje is megtörténik.

Úgy láttuk, hogy eddig minden a tervek szerint halad, a hegytetőn lévő utcák elkészültek és a Becket Tamás utcai részeken is jó ütemben folyik a felújítás.

A munkavégzés miatt a kivitelező szakaszosan lezárt egyes részeket, de úgy tűnik, hogy az átmeneti kényelmetlenségért kárpótolja a lakókat az igényes és esztétikus kialakítás, mely keretbe foglalja és kihangsúlyozza a Szent Tamás-hegy eddig fennmaradt és lakói által féltve óvott jellegzetes hangulatát.


Az önkormányzat tervei szerint a munkálatok augusztus közepéig tartanak.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 20. 09:07, péntek | Helyi

Tokodi Nyitott Pincék 2022

2021-ben új korszak kezdődött a tokodi pincevölgyben, a megújult Borkultúra Egyesület, valamint az Együtt Tokodért Egyesület közös kooperációjában rendeztük meg újra, többségében helyi borászokkal a Tokodi Nyitott Pincék rendezvényt

2022. Május 19. 19:10, csütörtök | Helyi

FANFESZT ESZTERGOMBAN!

Na most figyelj, Esztergom! 🤩 Érkezik hozzátok a FanFESZT!, az év legkirályabb eseménye! 😉

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Holnap lesz a hét legmelegebb napja

Pénteken újra 30 fok felett alakul a hőmérséklet az ország legnagyobb részén.