Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Április 23. 14:19, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu / MTI

Szerda reggel állhat bíróság elé a győri vendéglős

Szerda reggel állhat bíróság elé a győri vendéglős

Szerdán dönt a Győri Városi Bíróság annak a férfinak az előzetes letartóztatásáról, aki vasárnap délelőtt sörétes fegyverével halálosan megsebesített egy vita során két embert.

Máté Kinga, a megyei törvényszék szóvivője az MTI érdeklődésére hétfő délelőtt elmondta: még nem érkezett meg az ügyészségről az előzetes letartóztatásba helyezésről szóló indítvány, ennek ellenére kitűzték a tárgyalás időpontját szerda reggelre.

Kocsis Tünde alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délután újságírókkal azt közölte: a ravaszt kétszer meghúzó, időközben őrizetbe vett 34 éves férfi ellen – aki maga jelentette be a történteket a rendőrségen – több emberen elkövetett emberölés alapos gyanúja miatt folyik eljárás a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A szóvivő elmondta, hogy az áldozatok néhány évvel fiatalabbak a gyanúsítottnál. Egyiküket, aki autóban ült, mellbe, a másikat, aki a jármű mögött állt, hátulról tüdőn lőtte a férfi. A gyanúsított már a rendőrséget hívva azt közölte, hogy önvédelemből lőtt.

A Bercsényi ligeti vendéglátóhely tulajdonosa haragos viszonyban volt áldozataival, akik szombat este többekkel az ő presszójában szórakoztak. Hajnalban a tulajdonos kitette az utcára a társaság néhány hangoskodó tagját. A két későbbi áldozat emiatt ment vissza vasárnap délelőtt „felelősségre vonni” a presszóst, aki az utcán lőtte meg őket, engedéllyel tartott sörétes puskájával.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.