Városlista
2024. április 14, vasárnap - Tibor

Hírek

2023. Január 04. 09:36, szerda | Sport

Szerencsétlen betegség!

Szerencsétlen betegség!

Sajnos egy betegség vetett véget a Hevesi-Bottyán Mitsubishi trió remek szereplésének a Fenstherm Kontakt Szilveszter Rallye a Novo Fire Kupáért évzáró versenyen.


Pisti egész karácsonykor betegeskedett, de versenyre jobban lett és az első napi pályákat a nagyszerű 5. helyen zárta a közönségkedvenc páros a 227 induló között, ahol hemzsegtek az R5-ös autók, sőt még egy friss fejlesztésű WRC is akadt.
A szép számú közönség a Mikulás Rallye után itt is megtapasztalhatta, hogy Pisti a majd egy év kihagyás után is rendkívül gyors minden felületen, nem kopott a gyorsasága.


Sajnos a második nap reggelén nagyon rosszul érezte magát, nehezen kapott levegőt és az előző napi tragédia árnyékában jobbnak látták kihívni hozzá a mentőket, így véget ért számukra verseny.


Hevesi István:
Sziasztok.
Nagyon szépen köszönöm a rengeteg üzenetet, sajna nem tudtam elolvasni (több 100 lehet).
Kemény volt ez a pár nap, még a fekvés is fájt.
Szerencsére ma már fel tudtam kelni és a házon belül még mozogni is tudok.
Szilveszter rally első napja után nagyon belázasodtam, fulladtam stb.. és korán reggel valami csoda folytán, valahogyan feljutottam a Hungaroringre, de az útra már nem nagyon emlékszem.
Janival szerettünk volna másnap is rajthoz állni, de mivel nem kaptam levegőt, így kihívták ránk a mentőt és kórházba vittek. Köszönöm mindenkinek, aki ott volt és segített.
Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Partnereinknek köszönjük a segítséget:
Novo-Fire kft., Generalkommandó, Aqua-Start Kft., LD TRANS Kft, Ékszíj.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 12. 06:46, péntek | Sport

Közel 100 vetélytárssal küzd meg - Gender Tamás Junior

Gender Tamás Junior 2024.04.10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyez.