Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Október 28. 13:52, szerda | Helyi

Szexuális erőszakoskodót ítél el az esztergomi bíróság

Szexuális erőszakoskodót ítél el az esztergomi bíróság

Ítélet is várható annak a nevelőszülőnek az ügyében, aki a vád szerint nevelt lányával erőszakoskodott. Az ügyet holnap az Esztergomi Járásbíróság tárgyalja.

Szexuális kényszerítés bűntettével vádolja az ügyészség azt a férfit, aki 3 éves kora óta neveli nevelt lányát. A 14 éves lányt a gyanú szerint 2014 szeptemberében leitatta, majd megpróbálta megerőszakolni. A Tatabányai Törvényszék honlapján közölte az ügy részleteit:

A vádlott a 14 éves sértettel és édesanyjával él közös háztartásában Ny. városban. A vádlott 2014. szeptember közepén egyedül tartózkodott a lakásban a 14. életévét már betöltött nevelt lányával, akitől megkérdezte, hogy iszik-e vele tömény italt. A lány négy felest és négy sörös kólát ivott meg a férfivel, aki maga is ivott alkoholt. A lány ittas állapotba került, szédült, a szülei szobájában az ágyra hanyatt feküdt. A vádlott férfi ráfeküdt, majd a ruháján keresztül megfogta a mellét, majd a fenekét is igyekezett megfogni. A lány igyekezett letolni magáról a férfit, amely végül sikerült neki, a férfi leszállt a lányról.

Ezt követően a lány a saját szobájába ment, ahol ismét lefeküdt. A férfi ide is követte, újfent ráfeküdt és a két kezét a feje fölött összefogva megpróbálta megcsókolni, de ez nem sikerült neki, mert a lány mindig elfordította a fejét, és igyekezett magáról lerúgni a vádlottat. Ezt követően a férfi felhagyott a további cselekményével és leszállt a sértettről. A várható ítéleten túl perbeszédek, és bizonyítás is zajlik majd a holnapi tárgyalás során.

Forrás: rtve.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.