Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2018. Március 23. 05:00, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Színes programokkal húsvétváró játszóház Táton

Színes programokkal húsvétváró játszóház Táton

Igazi húsvéti hangulat várja a gyerkőcöket március 24-én a Táti Kultúrházban.

Az érdeklődők tojást festhetnek népi praktikákkal, húsvéti dekorációt készíthetnek, illetve megismerkedhetnek a kéregfaragással is. Emellett népi fajátékok, arcfestés, minigolf és óriásbuborék-fújás is szerepel a programok között.

A sajtkóstolás és sajtvásár mellett kézműves bemutató is várja az érdeklődőket, ahol Hamza Györgyné tojásfestő és Ifj. Kovács József fafaragó tart ízelítőt mesterségéből.
A könyvtár játékkunyhójába az Esztergomi Társasjáték Klub csalogatja a vendégeket.

A felnőttek eközben Veress Gabriella Ver-Deco és Aranykéz-díjas művész kiállítását tekinthetik meg a Táti Galériában, melynek megnyitója március 23. 18 óra.

Címkék: húsvét, játszóház, tát

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.