Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2012. Szeptember 18. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: lvp

Színészek válogatottja a pilismaróti pályán

Színészek válogatottja a pilismaróti pályán

Rudolf Pétert, Nemcsák Károly, Straub Dezső is pályára lép többek közt a második alkalommal szombaton, szeptember 22-én lezajló Nyírő Csaba Emléknapot Pilismaróton. Az esemény utánpótlástorna is várja az érdeklődőket.

Már másodszor rendezi meg a Nyírő Csaba Emléknapot Pilismarót és az esztergomi kistérség, mely délelőtt labdarúgó utánpótlástornával, majd 16 órától a Magyar Színészválogatott játékával várja az érdeklődőket a pilismaróti pályán. A vendégek közt Rudolf Péter, Nemcsák Károly, Varga Miklós, Straub Dezső és Balázs Pali is mezt húz, hogy gálameccsen megmérkőzzön a találkozó első félidejében esztergomi kistérségi közéleti válogatottjával, a másodikban pedig a helyi öregfiúk csapatával.

Közben a jelenlévők megemlékeznek Nyírő Csabáról, aki hosszú ideig volt a pilismaróti sportkör vezetője és haláláig szívén viselte a községi labdarúgás helyzetét.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 27. 08:42, péntek | Helyi

Nyakunkon az újabb meteorkitörés

Különleges hullócsillag-kitörésben gyönyörködhetünk május 31-én, ha a csillagászati előrejelzések beválnak - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló, amelynek tájékoztatása szerint magyar csillagászok Texasban követik a kitör

2022. Május 26. 10:04, csütörtök | Helyi

Ünnepi Könyvhét

Június 9-én nyitja meg kapuit a 93. Ünnepi Könyvhét a Vörösmarty téren és a Duna-korzón.

2022. Május 25. 18:53, szerda | Helyi

Orbán Viktor rendkívüli bejelentést tett: megadóztatják a nagy cégeket

A szerdai kormányülést követően rendkívüli döntést jelentett be Orbán Viktor: megadóztatják a nagy cégeket Magyarországon és létrehozzák a rezsivédelmi és a honvédelmi alapot.

2022. Május 25. 16:36, szerda | Helyi

Egyre többen fogadnak örökbe egy ovit

Segíts világot látni a mélyszegénységben élő gyerekeknek!