Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A sértett és a tettes egy munkásszálló szobájában lakott Esztergomban. Április 6-án az elkövető egyedül maradt a szobában, ekkor szemet vetett a barátja értékeire. A műszaki cikkeit és a kabátját is a táskájába rejtette, majd távozott. Délutánra ért haza a püspökladányi férfi a lopott zsákmánnyal. Este már a helyi rendőrök kopogtattak náluk, mivel a sértett még aznap feljelentést tett. Sikerült az összes lopott tárgyat megtalálni és lefoglalni a rendőröknek. A tettes ellen lopás miatt indult büntetőeljárás, a nyomozók őt gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.